PTT'nin 170. kuruluş yıl dönümü Samsun'da kutlandı

PTT Teşkilatı'nın 170. Kuruluş yıl dönümü Samsun'da kutlandı. PTT Başmüdürlüğü Posta İşleme Merkezi'nde düzenlenen kutlama programında konuşan Samsun

PTT Teşkilatı'nın 170. Kuruluş yıl dönümü Samsun'da kutlandı. PTT Başmüdürlüğü Posta İşleme Merkezi'nde düzenlenen kutlama programında konuşan Samsun PTT Başmüdürü Zekai Özkan, PTT'nin vizyon ve misyonu ile vatandaşa modern hizmetler sunmayı amaçlayan bir kurum haline geldiğini söyledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Çevre ve Orman Müdürü Ömer Albayrak ile çok sayıda bürokrat, sivil toplum örgütü temsilcisi ile kurum çalışanlarının katıldığı tören, PTT'nin tanıtıcı belgeseliyle başladı. Ardından konuşma yapan PTT Başmüdürü Zekai Özkan, kurum hizmetlerini posta, banka ve lojistik 3 alt markalarında toplandıklarını hatırlattı. İl genelindeki tüm PTT merkezlerinin PTT Bank konseptinde tadilatları yapılarak halka modern hizmet verilir hale getirdiklerini kaydetti. Özkan, "Bugün itibariyle PTT vizyonu ve misyonu ile halkamıza modern hizmetler sunmayı amaçlayan bir kurum haline gelmiştir. Biz de bu amaçla ilimizde 18 PTT merkez müdürlüğü, 37 PTT şubesi, 11 PTT acentesi olmak üzere toplam 66 işyerimizde 650'ye yakın personelimizle Samsun ve tüm ilçe, belde ve köylerinde hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Kutlama töreni, konuşmaların ardından emekliye ayrılan PTT çalışanlarına ve 170. müşteriye ödülleri verilmesiyle sona erdi.