Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, başladı

Fenrerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kulüp Baş

Fenrerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Nihat Özdemir, Cihan Kamer, Şekip Mosturoğlu, Vedat Olcay ile Abdullah Kiğılı da katıldı.

Toplantı vefat eden üyelerin anısına durulan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Nihat Özdemir, üyelere kulübün son 3 aydaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özdemir, utbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman'ın önerisi doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere yetenekli futbolcuların transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sarı – lacivertli kadroyu yabancı futbolcu olarak Stoch, Dia, Niang ve Yobo'yu yerli futbolcu olarak da Caner, İlhan Eker, Serkan Kırıntılı ve Recep Niyaz'ı kadrolarına kattıklarını hatırlatan Nihat Özdemir, yeni oyuncularla eski oyuncularla uyum sağlayarak ve çok koşarak futbol oynadıklarını dile getirdi. Nihat Özdemir, alt yapıdan Gökay, Okan ve Ertuğrul'u da profesyonel yaparak kadroda tuttuklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası itibariyle sıralamada 4. durumda olduklarını hatırlatan Özdemir, ezeli rakipleri Galatasaray'dan 4, Beşiktaş'tan ise 3 puan önde olduklarını kaydetti.

Lig'de yarın Galatasaray'la yapacakları derbi mücadelesine de değinen Özdemir, güze futbolla başarılı bir sonuç alacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Bu arada kulübün gelirlerinin sadece sportif başarılarla artmayacağını da sözlerine ekleyen Özdemir, yapımı süren tesisler hakkında bilgiler verdi.