Ünyespor liderlerine Atakale jesti

Hafta sonu Bayrampaşaspor'u konuk edecek olan Ünyespor'a Atakale Restoran İşletmecisi Murat Ocak tesiste kahvaltı verdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta

Hafta sonu Bayrampaşaspor'u konuk edecek olan Ünyespor'a Atakale Restoran İşletmecisi Murat Ocak tesiste kahvaltı verdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden lider Ünyespor Atakale'de moral depoladı. Atakale Restorantın verdiği kahvaltıya başta Ünyespor Başkanı Ömer Zorlu ve yönetimi ile teknik heyet ve futbolcular katıldı. Basın mensuplarının da katıldığı kahvaltıda Ünye manzarası eşliğinde futbolcular güzel saatler geçirdi. Verilen kahvaltının ardından bir açıklama yapan tesis işletmecisi Murat Ocak, "Yazdan kalma bu günde siz değerli Ünyespor yöneticileri, başkanım, futbolcu arkadaşlarla beraber burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz haftalarda aldığınız 3 puanlar herkesi olduğu gibi bizleri de heyecanlandırmıştır. Biz Ünyespor'u bir üst platformdaki ligde göreceğimiz noktasındaki inancımız tamdır. Başkanımızın ve yönetici arkadaşlarımızın desteği de bu konuda tamdır. Futbolcu arkadaşlarımız şunları da bilsinler ki yönetici arkadaşlarımızın ve başkanımızın desteği ile birlikte Ünye'nin desteği de Ünyespor'un arkasındadır. Bu bilinç ve inançla önümüzdeki maçlara da 3 puan parolası ile çıkacaklar ve önümüzdeki dönemde bir üst ligde mücadele edeceklerdir. Onlara başarılarını devamın diliyorum." dedi.

Ünyespor Başkanı Ömer Zorlu ise verilen kahvaltıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek hafta sonu yapılacak maç öncesi takıma iyi bir moral olduğunu söyledi. Zorlu, "Atakale tesisleri işletmecisi değerli arkadaşım Murat'ın bizlere yapmış olduğu bu ince davetinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. Bu tip jestler bizlere şevk vermektedir. Bizleri çok iyi yönde motive etmektedir.

Değerli kardeşim Murat; 'Ünyespor'u ağırlamak istiyorum' dediğinde duygulanmıştım. Çünkü bir şeylerle mücadele ediyorsunuz, zorluklara katlanıyorsunuz, bu yaptığınız mücadelenin birileri tarafından bilinmesi, fak edilmesi ve bizlere destek olunması bizleri mutlu ediyor. Bu jestinden dolayı Murat kardeşime çok teşekkürlerimi sunuyorum. Hatırlarsanız ilk maçımızda Nazilli deplasmanına gidiyorduk, aynı jesti Ticaret Odası Başkanımız Hasan Şimşek yapmıştı. Futbolcularımız o moralle Nazilliyi deplasmanda yenip gelmişti. Şimdi de Murat kardeşimizin vermiş olduğu bu kahvaltı programı futbolcularımıza, teknik heyetimize, kesinlikle pozitif yönde moral olacağını biliyorum. İnşallah Bayrampaşa maçını da alıp Murat beye hediye ederiz." şeklinde konuştu.