Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a Eşme'de Kolbastılı Karşılama

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerinde bulunan spor tesislerini yerinde inceledi

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'a Eşme'de Kolbastılı Karşılama
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerinde bulunan spor tesislerini yerinde inceledi. Eşme ilçesinde öğrencilerin kolbastı ile karşıladığı Bakan Özak, ilçelerdeki spor tesislerinin eksikliklerin giderileceğini söyledi.
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, sabah saatlerinde bakanlığına bağlı yatırımları incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Uşak'a gelmişti. Öğle saatlerine kadar kent merkezindeki tesisleri inceleyen Bakan Özak daha sonra Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerini gezdi. Devlet Bakanı Özak ilk olarak Eşme ilçesindeki spor tesislerini inceledi. Eşme Kapalı Spor Salonu'nda ilköğretim okulu öğrencileri tarafından kolbastı ile karşılanan Özak, öğrencilerinin kolbastı oyununu ilgiyle izledi. Mini gösteri sonrası bir öğrencinin kendisine verdiği Türk Bayrağını öpen Faruk Nafiz Özak, daha sonra çarşı esnafını gezdi. Esnaf ziyareti sırasında kucağına aldığı minik bir bebeği seven Özak, Eşme Belediyesi'ni de ziyaret ederek Ulubey ilçesinde hareket etti. Ulubey Kanyonlarını gezen ve ardından Sivaslı ilçesinde de incelemelerde bulunan Özak, Uşak'ta spor alanında eksikliği duyulan yatırımların yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Özak ayrıca geleneksel atlı cirit sporunu iller arası lig oluşturarak yaşatılmasına ve tanıtılmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini de bildirdi.
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın ilçe ziyaretlerine Vali Özdemir Çakacak, Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ile ilgili daire müdürleri de eşlik etti.