Derikli Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

Birleşik Markalar Derneği tarafından Mardin'in Derik ilçesindeki bin 150 öğrenci için gönderilen giyim yardımı törenle dağıtıldı.

Derik Seydi Keskin İlköğretim Okulu'nda düzenlenen giysi yardımı dağıtım törenine Derik Kaymakamı Hüseyin Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Ek ve ilçedeki okulları denetlemeye gelen İl Milli Eğitim müfettişleri katıldı. Burada dağıtılacak yardımlar hakkında bir açıklama yapan Kaymakam Hüseyin Avcı, Birleşik Markalar Derneği'ne ilk ve ortaöğretimde okuyan bin 150 öğrencinin bilgilerini gönderdiklerini belirterek, "Dernek her öğrencimiz için 4 parçadan olaşan giysi paketlerini gönderdi. Bu paketler bin
65'ini ilk, 85'ni ise ortaöğretimde eğitimlerini sürdüren öğrencilere dağıtılacak. 106 okulumuzdaki öğrencilerin faydalanacağı bu yardım paketleri ayakkabı, ceket, pantolon, gömlek ve kabandan oluşmaktadır. Birleşmiş Markalar Derneğimize öğrencilerimize yapmış oldukları yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu gibi yardımlara ihtiyacımız var. Ayrıca gönderilen yardım malzemeleri öyle basit cinsten değil ve hepsi markadır" şeklinde konuştu.
Yapılan açıklamanın ardından Kaymakam Avcı, paketleri öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Ek ve milli eğitim müfettişleri ile birlikte dağıttı.