Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kayıhan: Rize, yeşil-maviye bürünsün istiyoruz

Bank Asya 1. Ligin güçlü ekiplerinden olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Rizeli taraftarların şehirlerini takımın renkleri olan yeş

Bank Asya 1. Ligin güçlü ekiplerinden olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Rizeli taraftarların şehirlerini takımın renkleri olan yeşil-mavili bayraklarla donatmasını arzuladıklarını söyledi.

Kayıhan yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor Kulübü olarak, "Bayrak Asma Kampanyası" düzenlediklerini hatırlattı. Rize Deniz Caddesinde Çaykur Rizespor'lu taraftarlarla bir araya gelen Kayıhan, "Her gittiğimizi deplasmanlarda o şehirde yaşayanların şehri takımlarının bayraklarıyla donattığını gördük. Bizim şehrimizde böyle bir hareketlenme yoktu. Onu gerçekleştirmek istedik. Şimdi birkaç yerde bayrak asıldığını görüyoruz. Ama inşallah önümüzdeki haftalarda alacağımız iyi neticelerle taraftarımız başlattığımız bu 'Bayrak Asma Kampanyası'na destek olur ve şehri bayraklarla donatır." dedi.

Yapılan kampanyanın Çaykur Rizespor'da top koşturan futbolcular için ayrı bir motivasyon oluşturacağını ifade eden Kayıhan, "Futbolcularımız her zaman şehir ve insanlarla iç içe olan kişilerdir. Maçlardan alınan iyi neticelerden sonra şehirde dolaştıklarında yeşil-mavili bayrakların üstlerinde dalgalandığını görmek onları maçlara daha iyi motive edecektir. Şehrin yeşil ve maviye bürünmesini arzuluyoruz." diye konuştu.

TARAFTAR STADA

Takımın bu sezon ortaya koyduğu futbolun ilerisi için güven verdiğini ve bu yüzden taraftarın takıma desteğini esirgememesi gerektiğini dile getiren Kayıhan, şunları söyledi: "Hafta sonu evimizde ağırlayacağımız Akhisar Belediyespor maçı var. Evimizde üst üste oynayacağımız bu ikinci maçtan da galibiyetle ayrılarak taraftarımızı memnun etmek istiyoruz. Takımımız iyi yolda taraftarımızın maçlara daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz. Evimizde ağırlayacağımız Akhisar Belediyespor maçı bizim bu sezon sahamızda oynayacağımız ilk gündüz maçı olacak. Maçın hem Pazar günü hem de erken saatte oynanacak olması nedeniyle taraftarımızın bu maça yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Takım-taraftar el ele vermelidir."