Dünyanın en güçlü adamları İstanbul''da bir araya gelecek

Dünya''nın en önemli güç yarışması olarak kabul edilen World''s Strongest Man'' in eleme turu ''GIANTS LIVE'', farklı ülkelerin en güçlü sporcularının

Dünya''nın en önemli güç yarışması olarak kabul edilen World''s Strongest Man'' in eleme turu ''GIANTS LIVE'', farklı ülkelerin en güçlü sporcularının katılımı ile 17 Ekim 2010 Pazar İstanbul''da yapılacak.

Onlarca dünya rekoruna imza atan ve gücün limitlerini zorlayan bu muhteşem yarışmaya katılacak olan İngiltere, Norveç, İzlanda, Ukrayna, Romanya, Sırbistan, Bulgaristan''ın en güçlüleri ve tabi ki Dünya''nın en güçlüsü Litvanyalı dev Zydrunas Savickas gövde gösterisi yapacak. Devler, araba kaldırma, 200 kiloluk Dünya rekoru denemesi yapılacak olan Apollo Aksı, fıçı taşıma, kütük kaldırma, Husafell taşı ve finalde tabi ki Atlas taşları gibi birbirinden zor parkurlarda ter dökecekler. Galip gelen dev, 2011 Dünya Finalleri''ne katılma hakkı kazanacak.

İzlandalı yarışması ve dünya üçüncüsü olan Stefan Solvi Petursson, çok küçükken bu yarışmaları izlediğini ve şimdi de yarıştığını söyledi. 24 yaşında ve 160 kilo ağırlığındaki sporcu, "İstanbul''da yapılacak organizasyonlarda dünya rekorları kırılacak. İnanılmaz bir gün olacaktır" diye konuştu.