Büyükler Judo Süper Ligi Sinop''ta Başladı.

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu''nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Judo Süper Ligi 2. etap müsabakaları, Sinop''ta başladı.

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu''nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Judo Süper Ligi 2. etap müsabakaları, Sinop''ta başladı.

Müsabakaların açılışına Sinop Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, Federasyon Genel Sekreteri Fikret Şahin, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyükler Judo Süper Ligi 2.Etap Müsabakalarının ilk gününde erkek müsabakaları yapıldı. Baştan sona oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan lig müsabakalarının 2.Etabında mindere çıkan kulüpler, sıkı bir puan yarışı içerisine girdi.1.Etap erkekler müsabakalarının sonunda rakiplerini kayıpsız geçerek puan cetvelinde ilk sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü, Sinop''ta da aynı başarıyı göstererek aldığı 5 galibiyet ile puanını 18''den 33''e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.

Puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü ise yerini korumak için kıyasıya mücadele ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Bahçelievler Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmaları kazanarak ikinci sıradaki yerini korumuş oldu. Üçüncü sırayı ise 27 puan ile Bahçelievler Spor Kulübü aldı.

Müsabakaların 2. gününde bayanlar lig müsabakaları ile devam edilecek