Chp'li Kadınlardan Referandum Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Kadın Kolları, 12 Eylül Referandumunda 'Hayır' çalışmalarına destek veren ADD Nazilli Şubesine ve CHP'li üyelerine teşekkür etti.

Chp'li Kadınlardan Referandum Teşekkürü
CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Nezahat İçer ve üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ADD Nazilli Şube Başkanı Kamil Aktamur ve Dernek Üyeleri katıldı.
Yapılan sabah kahvaltısının ardından CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Nezahat İçer, "Kadın kolları olarak göreve gelir gelmez kendimizi referandum süreci içinde bulduk. Yaklaşık bir aylık bir süremiz vardı. Bu süreçte, CHP örgütü olarak, CHP Kadın Kolları olarak Üzerimize düşen görevin önemi ve bilinci içinde çalışmalarımıza başladık. Sıcak ve zorlu süreçte yaptığınız tüm çalışmalar, katkılar ve bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. CHP Kadın Kolları MYK ataması sırasındaki konuşmasında; "Kadınların nerede olduğunu gösterme zamanı, kadınların güçlü sezgilerine ve manevi güçlerine inanıyor, güveniyoruz" diyen Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun güvenini boşa çıkarmadığımıza inanıyorum. Önümüzdeki süreçte Büyük Önder Atatürk'ün benim iki eserim var diye söz ettiği CHP büyük okulunun eşitlikçi, kadınları özgürleştirici ilkeleri ışığında, sosyal devlet ve kadın haklarını esas alan bir yaklaşımla her kadının CHP'ni bilmesini, tanımasını sağlamak; siyasetin erkek egemen yapısını dönüştürerek, değiştirerek dayanışmacı siyasi yaşam biçimi haline getirmek için hem öğrencileri, hem de öğretmenleri olacağız" dedi.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül de, Nazilli'de 'Hayı'r çıkması için çalışan CHP'lilere çok teşekkür ettiğini ifade ederek; "CHP Nazilli'de her geçen gün büyümektedir. İlçe teşkilatı tüm örgütleri ile birlikte yapılacak olan genel seçimler için iktidar çalışmalarına başlamıştır. Bu genel seçimlerde CHP'yi hiç kimse durduramayacaktır. Halkımız artık bilinçlenmiştir. Bizlerde halkımıza ülke gerçeklerini anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve Kadın Kolları Başkanı Av. Nezahat İçer, başta ADD Nazilli Şube Başkanı Kamil Aktamur olmak üzere davetlilere 'Hayır' çalışmalarına verdikleri destek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.