Zambak'tan KANKA projesine tam destek

KANKA 1550 Mesaj Projesi'ne vermiş olduğu manevi destekten ötürü Zambak Yayınları'na teşekkür plaketi verildi.

Zambak Yayınları, Çocuk Şub

KANKA 1550 Mesaj Projesi'ne vermiş olduğu manevi destekten ötürü Zambak Yayınları'na teşekkür plaketi verildi.

Zambak Yayınları, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne vermiş olduğu değişik hediyeleri okullarda yaptığı programlarda dağıtarak, çocukların gönüllerini almaya devam ediyor. Kurum, desteklerinden dolayı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından ödüllendirildi.

Zambak Yayınları Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Selahattin Özşen ve Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Uğur Tekin'in katılımlarıyla İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü'nde yapılan toplantıda Zambak Yayınları'nın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne yaptığı çalışmalara katkılarından dolayı törenle teşekkür plaketi verdi.

KANKA 1550 PROJESİ NEDİR?

Dünyada ilk olarak İstanbul Polisi tarafından, 2008 yılında başlatılmış olan KANKA 1550 Mesaj Hattı Projesi, polis ile çocuklar arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Çocuklar için hazırlanmış olan KANKA Projesi, çocuk polisince yürütülüyor. Çocukların herhangi bir mağduriyet yaşadıklarında, polisiye olaya şahit olduklarında ya da herhangi bir sebeple polis ile iletişime geçmek için kullanılan bu sistem, çocukların, cep telefonlarının mesaj yazıp 1550'ye atarak göndermeleri yetiyor.