İtb Çin'den Gelen Pamuk Heyetini Ağırladı

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinasyonunda Çin'den İzmir'e gelen 13 kişilik pamuk heyeti, İzmir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

İtb Çin'den Gelen Pamuk Heyetini Ağırladı
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinasyonunda Çin'den İzmir'e gelen 13 kişilik pamuk heyeti, İzmir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Pamuk sektöründe faaliyet gösteren kurum ve firma temsilcilerinden oluşan ve içerisinde Çin Pamuk Borsası Eski Başkanı'nın da yer aldığı heyet, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Kocagöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cay tarafından karşılandı.
Heyet ile gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Kocagöz, İzmir Ticaret Borsası ve Türk pamuk sektörü hakkında bilgi verdi ve kuruluş çalışmaları devam eden lisanslı depoculuk şirketinin Çin pamuk sanayisi için de lojistik merkez görevini üstlenebileceğini belirtti.
Borsa faaliyetleri ve Korbey işlemleri hakkında gerçekleştirilen sunumun ardından Çin Heyeti, pamuk seansını izlemek üzere Korbey salonuna geçti ve Pamuk Salonu'ndaki Borsa üyeleri ile görüşerek seans sonrası işlemler hakkında bilgi aldı. İTB Başkan Yardımcısı Barış Kocagöz, pamuk heyeti temsilcilerine işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiği mesajını verdi.