Benzinlikte Yumurta Kampanyası Şaşırtıyor

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda 50 TL'lik benzin alan müşterilere 6 adet köy yumurtası hediye ediliyor

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda 50 TL'lik benzin alan müşterilere 6 adet köy yumurtası hediye ediliyor. Akaryakıt alan müşteriler kendilerine hediye edilen yumurtaları görünce hem şaşırıyor hem de seviniyorlar.
İzmir yolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunun sahibi İlker Ergin, müşterilerine ilginç bir kampanya başlattı. Akaryakıt istasyonları arasındaki rekabette genelde deterjan, tabak, bardak gibi ürünlerden farklı olarak 6 adet yumurta hediye ettiklerini söyleyen Ergin, ''Yumurta kampanyamızdan sonra işlerimiz arttı. Üstelik verdiğimiz yumurtalar taze köy yumurtası. 50 liralık akaryakıt alan müşterimize yumurta verdiğimizde şaşırıyorlar. Bazıları da sırf taze yumurta almak için benzin aldıklarını
söylüyorlar'' şeklinde konuştu.
Araçlarına aldıkları yakıt sonrasında 6 adet köy yumurtasının verilmesinden son derece memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ise evlerine köy yumurtası girmediğini, kampanyayla birlikte köy yumurtasının tadına vardıklarını söylediler. Firmaların genelde bankalarla anlaşmalı olarak kredi kartlarına yönelik puan kampanyalarından farklı olan yumurta kampanyası insanların çok ilgisini çekmiş görünüyor.