Vali Karaloğlu Taziye Ziyaretlerinde

Van Valisi Münir Karaloğlu, amcası vefat eden Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ile akrabasını kaybeden eski Van milletvekili Şeref Bedirhanoğlu'nun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Karaloğlu Taziye Ziyaretlerinde
İl olarak Erciş ilçesine geçen Vali Karaloğlu, dün ani kalp krizi sonucu amcası Mustafa Çiftçi'yi kaybeden Başkan Fatih Çiftçi' ziyaret etti. Vali Karaloğlu, Kışla Mahallesi'nde kurulan taziye çadırında Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Karaloğlu ile birlikte Çiftçi ailesinin taziyesine İlçe Kaymakamı Ramazan Fani ve bazı kurum amirleri de katıldı.
Karaloğlu, Erciş ilçesinden dönerken Muradiye ilçesine bağlı Alkansak köyünde eski Van milletvekillerinden Şeref Bedirhanoğlu'nun yakın akrabası olan ve önceki gün vefat eden Müşir Yiğit'in de taziyesine gitti. Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde emekli olduktan sonra Mersin'e yerleşen 66 yaşındaki Yiğit, yakalandığı Akciğer kanseri sebebiyle bir süredir tedavi görüyordu. Önceki gün Mersin'de vefat eden Yiğit, doğup büyüdüğü Alkansak köyüne getirilerek, burada kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi. Vali Karaloğlu, beraberindeki Adalet ve Kalkınma Partisi Van İl Başkanı Mustafa Bilici ile birlikte Ömer, Rasim ve Sıracettin Bedirhanoğlu ile Yiğit ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.