Levi's'ın Lefkoşa Mağazası Kktc Başbakanı Küçük Tarafından Açıldı

Dünyaca ünlü Amerikan kot markası Levi's, yıllar sonra yeniden Kıbrıs Türkleriyle buluştu.

Levi's'ın Lefkoşa Mağazası, Dereboyu'ndaki yeni yerinde bugün düzenlenen törenle KKTC Başbakanı İrsen Küçük tarafından açıldı. Başbakan Küçük törende yaptığı konuşmada, müteşebbislerin girişimine destek vererek onları yalnız bırakmamak gerektiğini söyledi. Dünyaca ünlü giyim markası Levi's'ı ülkeye getiren Mustafa Efe'yi kutlayan Küçük, yeni iş yerlerinin açılmasının ekonomiye katkı olduğunu belirtti. Küçük, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun toplantısının uzaması nedeniyle açılışa katılamadığını
belirtti. Levi's Ortadoğu İş Geliştirme Sorumlusu Kazım Yinener ise dünyaca bilinen bir markanın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne getirilmesinin gururunu yaşadığını ifade ederek, destek veren herkese teşekkür etti.
Mağaza açılışında, dünya ile aynı anda Levi's tarafından geliştirilen ve beden ölçüsüne göre değil şekline göre dikilen, bu nedenle her giyene tam uyum sağlayan "Curve ID" kotlarının tanıtımı da yapıldı. Açılışa Küçük, bazı bakan ve milletvekilleri, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Cemal Bulutoğluları ile kalabalık bir davetli grubu katıldı.
(MG-MS-EA-D)