Chp Çukurova'dan Barışık'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne yeniden seçilen Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret ederek kutladı

Chp Çukurova'dan Barışık'a Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Zeki Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne yeniden seçilen Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret ederek kutladı.
Zeki Eren, Birlik yönetim kurulu üyeleri ve esnaf odası başkanlarının da bulunduğu ziyarette, Kazım Barışık'ın TESK yönetim kuruluna seçilmesinden önce bir Adanalı olarak mutluluk duyduğunu ve Adanalı esnaf ve sanatkarların sorunlarına bu kadar yakın ve paylaşımcı yapısından dolayı daima takdir ettiklerini söyledi. Eren, "Sayın Barışık'a yeniden seçildiği konfederasyon yönetim kurulu üyeliğinde başarılar diliyoruz. Başarılarının, yeni dönemde de artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.
Kazım Barışık da, TESK yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinden dolayı sivil toplum örgütlerinden gelen destek ziyaretlerini sevinçle karşıladığını belirtirken, CHP Çukurova İlçe Başkanı Eren ve yönetimine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.