Triatlon Takımından Kaymakam Nazlı'ya Teşekkür

Geçtiğimiz hafta içerisinde Kuşadası'nda yapılan Türkiye Şampiyonası'nda ferdi ve takım halinde birinci olan Geliboluspor Triatlon takımı sporcuları kendilerine her zaman destek olan Kaymakam Namık Kemal Nazlı'ya teşekkür etti

Triatlon Takımından Kaymakam Nazlı'ya Teşekkür
Geçtiğimiz hafta içerisinde Kuşadası'nda yapılan Türkiye Şampiyonası'nda ferdi ve takım halinde birinci olan Geliboluspor Triatlon takımı sporcuları kendilerine her zaman destek olan Kaymakam Namık Kemal Nazlı'ya teşekkür etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Geliboluspor Başkanı İsmail Öztürk, desteklerinden dolayı Kaymakam Namık Kemal Nazlı'ya teşekkür ettiklerini belirterek, "Bizler zor şartlarda sporcularımızı yarışmalara yoluyoruz. Gelibolu'da sporu seven herkesin bu çocuklara destek olmaya davet ediyoruz. Bu sporcularımız 2012 Olimpiyatlarında ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Ayrıca kaymakamımız dışında gittiğimiz yarışmalarda bizyere araç tahsis eden Belediye Başkanımız Mustafa Özacar'a da teşekkür ediyoruz" dedi.
Kaymakam Namık Kemal Nazlı da başarılı sporcularla gurur duyduklarını belirterek, "Böyle başarılı sporculara her zaman destek olmaya hazırız. Onlar Gelibolu'yu en iyi şekilde temsil ediyorlar. Başarılı sporcularımıza bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyorum" dedi.
Geliboluspor Triatlon takımından 5 sporcu 24 Ekim'de Alanya'da yapılacak olan Avrupa Kupası yarışmalarına katılmak üzere Cuma günü Alanya'ya hareket edecek. Şampiyonaya Geliboluspordan Ebru Doğan, Aylin Akyay, Esra Tarlasüren, Samet Büyükzöngör ve Metin Ak katılacak.