SMMMO Başkanı Turan, Konya'yı Malezya'da temsil edecek

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri Konya Muhasebe ve Finans Eğitim Derneği'ni (KOMFED) ziyaret etti. Konya Serbe

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri Konya Muhasebe ve Finans Eğitim Derneği'ni (KOMFED) ziyaret etti. Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, Kasım ayı başında Malezya'da yapılacak Dünya Muhasebeciler Kongresine katılmak üzere bu ülkeye gideceğini açıkladı.

İsmail Turan ve yönetim kurulu üyeleri, KOMFED Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu. KOMFED Yönetim Kurulu Başkanı Celal Uyar, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile karşıladıkları misafirlere KOMFED'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki dönemlerde mesleki organizasyonlarla eğitim seminerleri vermeyi sürdüreceklerini belirten Uyar, bundan sonraki çalışmalarda Konya SMMM odasının desteklerini hissedeceklerini söyledi. Uyar, Konya SMMM Odası ile ortak organizasyonlar yapmayı da hedeflediklerini belirtti.

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, meslekleriyle ilgili sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını takdir ettiklerini belirtti. Konya SMMM Odası'nın denetçilik kursunun halen devam ettiğini bildiren Turan, staja başlama sınavını kazananlara da kurslar verdiklerini belirtti.

Yeminli mali müşavirlik sınavlarına hazırlık kurslarının önümüzdeki günlerde Konya'da başlayacağını ifade eden Turan, "Meslektaşlarımızın eğitimleri ve değişen mevzuatlara göre pozisyon belirleyebilmeleri için gayret gösteriyoruz. Ayrıca AB Kapsamındaki projeler dahilinde meslektaşlarımızın daha etkin olabilmeleri için çalışma yapıyoruz. Konya'yı Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS) seminerleri merkezi haline getirmek için de çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Kasım ayı başında Malezya'da yapılacak Dünya muhasebeciler kongresine katılmak üzere bu ülkeye gideceğini açıklayan Başkan İsmail Turan, "Odamızı orada en iyi şekilde temsil edeceğim." dedi.

Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren KOMFED Yönetim Kurulu Başkanı Celal Uyar, Turan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.