Askon Genel Başkanı Mustafa Koca: 'Askon İyi Bir İşadamı Mektebidir'

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, ASKON'un iyi bir işadamı mektebi olduğunu söyledi.

Koca, ASKON Adana şube binasının açılışında yaptığı konuşmada, ASKON bünyesinde mali analizlerin ve ticari tecrübelerin aktarılmasının yanı sıra bir şirketin ihtiyaç duyabileceği tüm başlıklardaki bilgilerin aktarıldığını söyledi. Koca, "ASKON, mensuplarını ekonomi yönetimiyle buluşturur. Ülkeyi yönetenlere ulaşma fırsatı sağlar. Fikri olanın ürünlerini ilgililere ulaştırma fırsatı sunar. ASKON mensubu bir işadamı, biraz dikkatle ülkemizdeki ve yeryüzü üzerindeki trendleri fark eder. Önündeki tehlikeleri
ve avantajları görebilir. Sektör analizlerinden dış pazar boyutlarına kadar geniş bir bilgi ağına sahip olur. ASKON iyi bir işadamı mektebidir" dedi.
Şakirpaşa Mahallesi Cemal Beriker Bulvarı üzerindeki hizmet binasının açılışını yapan Vali Yardımcısı Fikret Deniz de ASKON gibi kuruluşların Adana'da şube açmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Açılışa, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'in yanı sıra Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de katıldı.