AK Parti, Tavşanlı'da teşekkür yemeği verdi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, referanduma destek veren partililer, köy muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Bi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, referanduma destek veren partililer, köy muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Bimpaş Düğün Salonu'nda teşekkür yemeği verdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı ve davetlierin katıldığı yemekte konuşan AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek, yemeğin siyasi bir tarafının olmadığını kaydetti. 12 Eylül referandumunda daha demokratik ve şeffaf bir Türkiye için Tavşanlı'da yüzde 79,1 başarı yakaladıklarını kaydeden Tülek, 86 köy içinden sadece 3 köyde hayır oylarının yüksek çıktığını belirtti. Tülek, referandumda evet çıkan 83 köy muhtarı ve temsilcisine plaket verdi.

AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Türkiye'nin AK Parti iktidarında ciddi değişimler yaşadığını, ülkenin kriz ülkesi imajından fırsat ülkesi imajına büründüğünü söyledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, partisinin iktidar dönemini özetlediği konuşmasında eğitim, ulaşım ve sağlıkda ciddi reformlar yapıldığını, ayrıca 430 bin konutluk TOKİ'lerin insanların hizmetine sunulduğunu bildirdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, düzenlenen yemeğin referanduma destek verenler için bir teşekkür ifadesi taşıdığını belirtti. Referandum sürecinde evet için çalışan partili dostlarının yanında sürece destek veren sivil toplum kuruluşlarının da ciddi katkısı olduğunun altını çizen Ordu, programın sonunda alınan başarıdan dolayı genel merkezden gönderilen plaketi AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek'e takdim etti.

Öte yandan partinin Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da alınan başarıdan dolayı Tavşanlı İlçe Teşkilatı'na bir adet dizüstü bilgisayar hediye etti.