Ayvalık'ta yeni yıl sorunsuz kutlandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yeni yıl kutlamarı, güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle sorunsuz geçti.

İlçede üst düzeyde alınan güvenlik önlemleri görevlilerinde çabasıyla asayiş açısından sorunsuz bir yılbaşı geçirilmesini sağladı. Vatandaşların çoğunluğunun yılbaşı kutlamalarını evlerinde televizyon başında geçirdikleri gözlemlenirken, ilçe dışından gelen yerli ve yabancı turist guruplarıyla, ilçe yaşayanı gençlerin Cunda Adası’nda 2010 yılına girmeyi tercih ettikleri gözlemlendi.
Alibey Adası olarak da bilinen Cunda Adası’ndaki restoran ve eğlence yerlerinin tamamının dolu olduğu dikkatlerden kaçmazken, adada bu yıl üçüncü kez organize edilen sokak partisine de çok büyük katılımın olduğu belirtildi.

TACİZCİLERE ANINDA MÜDAHALE
Cunda Adası Geliştirme Derneği tarafından organize edilen ve özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Sokak Partisinde DJ’lerin müzikleriyle esnaflardan satın alınan yiyecek ve içeceklerle çılgınlar gibi kutlanılan yılbaşı eğlencelerinde bir gurup genç kıza elle taciz etmeye çalışan bir gurup, emniyet güçlerinin anında müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.
Alkolün yoğun tüketildiği yılbaşı gecesinde eğlence yerlerinde içkiyi fazla kaçıranlar tarafından çıkan tartışmalar kavgaya dönüşmeden önlendi.

TEDBİRLER SORUNLARI ENGELLEDİ

Ayvalık'a bağlı Küçükköy Beldesi, Sarımsaklı'da alkolü fazla kaçıranların çıkarmış oldukları kavgalarda kısa sürede önlendi. Güvenlik güçlerinin almış olduğu tedbirler sayesinde çok önemli trafik kazalarının da olmadığı Ayvalık’ta ki yılbaşı gecesi kutlamalarında sonrasında ilçe sakinlerinin 2010 yılına sorunsuz girdikleri belirtildi.