Solidworks Türkiye ofisi Murat Tüzüm'e emanet

3 boyutlu Cad yazılımlarının Pazar lideri SolidWorks Türkiye'de. SolidWorks'ün Türkiye ofisi Murat Tüzüm yönetiminde olacak.

Solidworks Türkiye ofisi Murat Tüzüm'e emanet
Solidworks Türkiye ofisi Murat Tüzüm'e emanet
3D CAD yazılımları dünyasının lideri SolidWorks, Türkiye ofisinin açılışını ilk Türkçe 3D CAD yazılımı müjdesi eşliğinde yaptı. Türkiye ofisi ülke operasyonlarından sorumlu satış yöneticisi Murat Tüzüm tarafından yönetilecek.

Makine, ekipman, plastik parça, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve otomobil gibi endüstriyel ürünlerin tasarımında temel bileşen olan 3D CAD yazılımları dünyasının lideri SolidWorks, pazardaki konumunu daha da güçlendirmek için Türkiye ofisini hizmete açtı. SolidWorks Türkiye ofisi, ülke operasyonlarından sorumlu satış yöneticisi Murat Tüzüm tarafından yönetilecek. Ofisin açılışı SolidWorks’ün 2010 versiyonunun Türkçeleştirildiği müjdesi eşliğinde yapıldı. Böylece Türkiye’deki kullanıcılar ilk defa Türkçe 3D CAD yazılıma kavuştular.

“Pazarı tanımak için buradayız…”

Murat Tüzüm, Türkiye pazarında güçlü bir konumda bulunduklarını ve SolidWorks’ün mühendis, tasarımcı ve sanayicilere kullanımı kolay, yüksek performanslı bir araç sunduğunu belirtti. Küresel krizin etkisinin sürdüğü 2009 yılında Türkiye pazarının SolidWorks açısından büyüyen birkaç pazardan birisi olduğunu söyleyen Tüzüm, pazarı yakından tanıyarak ihtiyaçlara uygun çözümler sunabilmek için Türkiye`ye yatırım kararı aldıklarını belirtti.

Murat Tüzüm

DS SolidWorks Corp.’ın Türkiye operasyonlarından sorumlu olan Murat Tüzüm, 1999 yılından bu yana yazılım sektöründe çalışıyor. Tüzüm, 2002 yılında Adobe’nin Türkiye distribütörü olan Medyasoft Bilgi Sistemleri şirketinde göreve başladı ve 2006 yılına kadar eğitim sektöründen sorumlu satış direktörü görevini yürüttü. Aynı dönemde Işık Üniversitesi’nde Executive MBA derecesi aldı. 2006 yılında IBM Türk yazılım grubunda Lotus satış yöneticisi olarak göreve aldı ve 2009 yılına kadar bu görevde bulundu. Murat Tüzüm, 2010 yılında DS SolidWorks Corp.’da Türkiye operasyonlarından sorumlu satış yöneticisi olarak göreve başladı.

DS SolidWorks hakkında daha fazla bilgi için www.solidworks.com.tr adreslerine başvurulabilir.

SolidWorks yazılımında çizilmiş bir tasarım

Solidworks Türkiye ofisi Murat Tüzüm'e emanet