130 kişinin aradığı Minik Ebru ölü bulundu

Bursa'nın Karacabey ilçesinde kaybolan, 130 kişinin yaptığı geniş çaplı aramaların sonucunda kaybolduktan 48 saat sonra, evinden 5 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu.

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Orhaniye Köyü’nde önceki gün kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu ölü bulundu.
Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, dedesi Dursun Diken'in Orhaniye Köyü’ndeki evinde yaşayan 2 yaşındaki Ebru Çakaloğlu'nun köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki çalılıklar arasında ölü bulunduğunu söyledi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KAYMAKAM: NET BİR ŞEY YOK


Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Yaptığı açıklamada, dedesi Dursun Diken'in Orhaniye köyündeki evinde yaşayan 2 yaşındaki Ebru Çakaloğlu'nun, önceki gün kaybolmasından sonra geniş çaplı arama çalışması yürütüldüğünü söyledi.
Jandarma ve sivil savunmadan oluşturulan arama kurtarma ekiplerinin, aralıksız süren çalışmaları sonrasında küçük çocuğun cesedinin köye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki çalılıklar arasında bulunduğunu ifade eden Balaban, şunları kaydetti:
''Çocuğun cesedine kaybolmasından yaklaşık 48 saat sonra ulaştık. Çocuğun cesedinin bulunduğu bölgeye savcı ve olay yeri inceleme ekiplerini bekliyoruz. Onlar gerekli incelemeyi yaptıktan sonra, çocuğun ölüm nedeni araştırılacak. Yapılacak otopsiden sonra çocuğun kesin ölüm nedeni ortaya çıkacak. Şu anda net bir şey söylemek imkânsız. Soruşturmayı çok yönlü sürdürüyoruz.''
Balaban, soruşturma kapsamında gözaltına alınacak kişilerin olabileceğini de kaydetti.