'Erdoğan da Davos'ta Peres'e büyük nezaketsizlik yaptı'

Türkiye-İsrail arasındaki diplomatik gerginliğin tartışıldığı CNNTÜRK'ün 'Haber Masası' programında Şirin Payzın Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl, Davos'ta Peres'e yaptığı hareketin büyük nezaketsizlik olduğunu söyledi.

'Erdoğan da Davos'ta Peres'e büyük nezaketsizlik yaptı'
  CNNTÜ ; RK ' ü ; n &ldquo ; Haber Masası&rdquo ; programında İsrail ' le Tü ; rkiye arasındaki , bü ; yü ; kelç ; iyi &ldquo ; alç ; altma&rdquo ; gerginliği tartışıldı .

' PERES ' E BÜ ; YÜ ; K NEZAKETSİZLİK YAPTI '

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon ' un Tü ; rkiye ' nin Tel Aviv Bü ; yü ; kelç ; isi Oğuz Ç ; elikkol ' a yö ; nelik davranışı değerlendiren Payzın , &ldquo ; Şimdi Başbakan Erdoğan ' ın geç ; en sene Davos ' ta yaptığı da bü ; yü ; k bir nezaketsizlikti . Karşınızda ılımlı bir politikacı , Tü ; rkiye ' yi seven bir politikacı vardı . Peres Peres ' e bü ; yü ; k nezaketsizlik yaptı&rdquo ; dedi .

Haber Masası ' nda sö ; zlerine aç ; ıklık getiren Payzın , &ldquo ; Sen nezaketsizlik yaparsan , kü ; fredersen senden daha fazla nezaketsiz , daha fazla kü ; freden , daha fazla bağıran her zaman biri ç ; ıkar . Gü ; vercini ezersen şahinle karşı karşıya kalıyorsun&rdquo ; diye konuştu .

' GÜ ; VERCİNİ EZERSEN ŞAHİNLE KARŞI KARŞIYA KALIRSIN '

Ayalon ' un aynı zamanda siyasetç ; i olduğuna dikkat ç ; eken Şirin Payzın şunları sö ; yledi : &ldquo ; Sonuç ; ta Ayalon siyasetç ; i aynı zamanda . Şimdi Başbakan Erdoğan ' ın geç ; en sene Davos ' ta yaptığı da bü ; yü ; k bir nezaketsizlikti . Karşınızda ılımlı bir politikacı , Tü ; rkiye ' yi seven bir politikacı vardı . Peres? Peres ' e bü ; yü ; k nezaketsizlik yaptı . Şimdi bu bö ; yle değil midir? Sen nezaketsizlik yaparsan , kü ; fredersen senden daha fazla nezaketsiz , daha fazla kü ; freden , daha fazla bağıran her zaman biri ç ; ıkar . Gü ; vercini ezersen şahinle karşı karşıya kalıyorsun . &rdquo ;

OĞAN TOPARLAMAYA Ç ; ALIŞTI

Şirin Payzın ' ın Erdoğan ' ı &ldquo ; nezaketsiz&rdquo ; olarak nitelediği sö ; zlerini ise CNN TÜ ; RK Haber Koordinatö ; rü ; Yavuz Oğan toparlamaya ç ; alıştı . Payzın ' ın sö ; zü ; nü ; kesen Oğan , &ldquo ; Orada itirazlarım var ama . Tam ö ; yle değil bence . Benim dü ; şü ; ncem ö ; yle değil en ezından . Davos ' taki nezaketsizlik , karşı tarafın yaptığı nezaketsizlik değil miydi? Acaba aynı tonda mı yanıt verdi? O tartışmalı bir konu&rdquo ; diyerek sö ; zü ; Ankara ' ya bıraktı .