Baykal gazetecilere vaat verdi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, gazetecilere seçim vaadi verdi.

Baykal gazetecilere vaat verdi
  Baykal , dü ; n 10 Ocak Ç ; alışan Gazeteciler Gü ; nü ; dolayısıyla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ' e gö ; nderdiği tebrik mesajında , &ldquo ; İlk CHP iktidarında , sendikal ö ; rgü ; tlenmeden yoksun bırakılmış , mesleki yıpranmadan doğan hakları ellerinden alınmış , ekonomik kriz bahane edilerek ya yandaşlık , ya iş ikilemiyle karşı karşıya bırakılmış , iş yasasına gö ; re ç ; alıştırılarak hak ve ç ; ıkarları ellerinden alınmış gazeteciler , 10 Ocak ' ları yeniden Ç ; alışan Gazeteciler Bayramı olarak kutlayacaklardır&rdquo ; dedi .

Liderlerin 10 Ocak mesajları şö ; yle :

Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l : Şeffaf , demokratik , aç ; ık bir toplumu yaşatan en ö ; nemli unsurlardan biri ö ; zgü ; r , tarafsız basındır . Haklarının korunması basın ç ; alışanlarının gö ; revlerini daha iyi yapmalarını sağlayacaktır .

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan : Basın mensuplarının haklarının korunması , ç ; alışma şartlarının gü ; ncelleştirilmesi ve iyileştirilmesi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ö ; nceliklerimiz arasındadır .

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin : Gazetecilerin ç ; alışma şartlarının iyileştirilmesi , basın ö ; zgü ; rlü ; ğü ; nü ; kısıtlayan engellerin kaldırılması ve basın ç ; alışanlarının haklarının AB standartlarına kavuşturulması demokrasiye de gü ; ç ; katacaktır .