İddialar kesinleşirse Cerrah'ın işi zor

Münevver Karabulut cinayetinde iki şok iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Emniyet Müdürü Cerrah ile katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu 3 kez bir kurye aracılığı ile görüştü. İkinci şok iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun Emniyet'te gözaltında iken görüntüleri bulunuyor.

İddialar kesinleşirse Cerrah'ın işi zor
 

Bahç ; eşehir ' de lü ; ks villada ö ; ldü ; rü ; ldü ; kten sonra başı gö ; vdesinden ayrılarak bir gitar kutusu iç ; inde Etiler ' de bir ç ; ö ; p konteynerına atılan Mü ; nevver Karabulut cinayetinin ardından 187 gü ; n geç ; mesine rağmen cinayet ü ; zerindeki spekü ; lasyonlar artarak sü ; rü ; yor . Vahşi cinayetin ardından İnterpol ' den ' kırmızı bü ; lten ' ç ; ıkaran polis dü ; nyanın her yerinde Mü ; nevver Karabulut ' un katil zanlısı Cem Garipoğlu ' nu arıyor .

SKANDAL GÖ ; RÜ ; ŞME

Edinilen bilgilere gö ; re dö ; nemin Emniyet Mü ; dü ; rü ; , şimdiki Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile Cem Garipoğlu ' nun amcası Hayyam Garipoğlu , 3 kez bir kurye aracılığı ile gö ; rü ; ştü ; . İstanbul ' da gerç ; ekleşen gö ; rü ; şmelerde neler konuşulduğu hala bilinmiyor . İkinci şok iddiaya gö ; re de Cem Garipoğlu ' nun Emniyet ' te gö ; zaltında iken gö ; rü ; ntü ; leri bulunuyor . İddialara gö ; re cinayet gü ; nü ; Cem Garipoğlu ' nun gö ; zaltına alındığını , fakat bilinmeyen bir nedenle serbest bırakıldığını ileri sü ; rdü ; . İddiaya gö ; re Cem Garipoğlu ' nun emniyetteki gö ; rü ; ntü ; leri soruşturmayı yü ; rü ; ten savcılıkta da bulunuyor . Gö ; rü ; ntü ; lerde Cem Garipoğlu ' nun gü ; venlik kamerası gö ; rü ; ntü ; leri yer alıyor .

' DAHA Ö ; NEMLİ ŞEYLER VAR '

Son olarak geç ; tiğimiz gü ; n Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut , Avcılar ' da bulunan Garipoğlu Holding ö ; nü ; nde eylem yapmış , kırmızıya boyadığı bir testereyi &ldquo ; Garipoğlu Holding beni kesebilir&rdquo ; diyerek boğazına dayamıştı . Sü ; reyya Karabulut daha ö ; nce de Cem Karabulut ' un yakalandığı ve para karşılığı serbest bırakıldığı iddialarında bulunmuştu . İddialar ü ; zerinde duran savcılar araştırmalarını sü ; rdü ; rü ; yor . İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın da son olarak yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Ç ; ember daralıyor . Daha ö ; nemli şeyler var , onlar daha sonra ' diyerek , adeta iddiaları doğrulamıştı .

' O KURYE BEN DEĞİLİM '

Ö ; te yandan Mü ; nevver Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut ile katil zanlısı Cem Garipoğlu ' un amcası Hayam Garipoğlu arasında 3 milyon Avro ' luk ' kan parası ' konusunda aracılık yapan gazeteci Cemil Baran kuryelik iddialarını yalanladı . Kuryelik iddiasını kabul etmeyen Baran &ldquo ; Bö ; yle bir aracılık yapmadım ' dedi . Baran ' ı yakından tanıyan Gaziantepli bir gazeteci ise Cemil Baran ' ın gazeteci olmadığını , kendisini gazeteci olarak tanıtarak , bö ; lgedeki gerç ; ek gazetecileri zor durumda bıraktığını ifade etti . Sö ; zkonusu gazeteci , &ldquo ; Cemil Baran aslen Adanalı ' dır . Baran sadece bazı yerel gazetelerde kısa sü ; reli ç ; alıştı&rdquo ; dedi .