Arnavutköy'de trafik kazası:1 ölü

Arnavutköy'de ters yöne giren otomobil ile yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Fenertepe Yolu üzerinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Çalışma olan yolun daraltılmış olduğunu fark edemeyen Mustafa Hikmet yönetimindeki 34 CA 8589 plakalı Ford Fiesta marka otomobil karşı şeride geçti. Tam bu sırada son seferini tamamlayan ve garaja gitmekte olan Abdulcelil Tan (29) yönetimindeki 34 M 5522 plakalı Gaziosmanpaşa-Arnavutköy hattında çalışan minibüs, karşı istikametten gelen Hikmet'in yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası araç, minibüsün altına girdi. Otomobil içinde bulunan iki kişi araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Şahin ve Hikmet'i sıkıştığı yerden kurtardı. Hikmet ve minibüs şöförü Tan yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılırken, Şahin'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri, olay yerinin çevresine şerit çekti. Kazanın nasıl meydana geldiğini tespit etmeye çalışan trafik ve olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Ceset torbasına konan Şahin'in cansız bedeni Özel Batıbahat Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilin sürücüsünün ters yöne girdiğini ve minibüsle kafa kafaya çarpıştığını belirten görgü tanığı Hikmet Altuntaş, "Yolda 4-5 aydır çalışma var. Yol kenarında uyarı levhası ve dubalar olmadığı için yolun daraldığının farkına varamayan sürücü, ters yola girmiş ve kaza meydana gelmiş." dedi.