'Namazla Diriliş' konferansı yoğun ilgi gördü

Ortaca Karınca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Namazla Diriliş” konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Çok sayıda vatandaşın izlediği “Namazla Diriliş” programına Ahmet Bulut ile ’99 Esma Dua’ adlı eserin yazarı Dr. Senayi Demirci konferansa konuşmacı olarak katıldı. Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Cengiz de davetliler arasında yer aldı.

Karınca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayim Akdeniz, derneğin çalışmaları ve görevleri hakkında bilgi verdikten sonra, Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Erdal Ecer Kur-an’ı Kerim okudu.

Hacda Mekke ve Medine’deki namaz coşkusundan etkilenerek Türkiye’de namaz bilincini geliştirmek amacıyla “Namazla Diriliş” programını başlatan Ahmet Bulut, “Sağlık Ocağı, Yaşama Gücü, Yürüyüşler ile Ramazan Sevinci” adlı televizyon ve çeşitli radyo programları yapan Engin Noyan tarafından seslendirilen '99 Esma 99 Dua' adlı eselerin yazarı Senai Demirci ile Ahmet Bulut, verilen sinevizyonlu sunumun ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulundular.