AKP'liler ile MHP'liler birbirine girdi

AKP'liler ile MHP'liler tartıştı.

AKP'liler ile MHP'liler birbirine girdi
İsmai Ok ile İlyas Kapısız´ın sert sözlerle tartıştı. AK Parti grubunun meclisi terk etmesiyle gerginlik sona erdi.

Gerginlik sonrası AK Parti grubu Başkan Ok´u, Ok da AK Parti´lileri sert sözlerle eleştirdi.

Balıkesir´in MHP´li Belediye Başkanı İsmail Ok, kasım ayı toplantısının açış konuşmasında AK Parti´li üyelerin belediye meclisi yerine dışarıda konuştuğunu belirtirken, ``Biz üç otobüs aldık. Sizler de burada kabul oyu verdiniz. Ancak basına (aldatıldık, kandırıldık) diye demeçler verdiniz. Şu üç günlük dünyada biz yalancılığa, kandırıkçılığa çıkmadık. Biz bu iki yüzlü politikalara, zübük politikalara Balıkesir halkının prim vermeyeceğini söyledik'' dedi.

Başkan Ok, konuşmasına yanıt vermek isteyen ve ``Ben böyle konuşmadım'' diyen İlyas Kapısız´a ``Söz alacaksınız. Söz alıp konuşacaksınız'' diye sert çıktı. AK Parti´li Kapısız, ``Sen de tek başına konuşma'' yanıtını verdi. Başkan Ok, Kapısız´ın söz alması gerektiğini sinirli bir şekilde yineledi. ``Kendiniz çalın kendiniz oynayın'' diyen Kapısız da ``Buyurun arkadaşlar'' diye partili arkadaşlarını salon dışına davet etti. AK Parti´li üyeler meclisi terk ederken, Başkan Ok kürsüden fırlayarak, ``Böyle konuşamazsın. Şov yapma, dışarı'' diyerek Kapısız´a kapıyı gösterdi.

SİZ BURANIN EFENDİSİ DEĞİLSİNİZ


Bu kez devreye AK Parti´li Belediye Meclis Üyesi Zafer Çakır girdi. ``Siz meclisten kimseyi kovamazsınız. Siz buranın efendisi değilsiniz. Sadece başkanısınız'' dedi. Başkan Ok da ``Milletin iradesine saygı duyun'' dedi. Çakır da Ok´a, ``Evet biz saygı duyuyoruz. Bizim de aldığımız 50 bin oy var. Sizde bu oylara saygı duyun. Hezeyan içindesiniz. Eleştiriye tahammül edemiyorsunuz'' yanıtını verdi . Başkan Ok´un yanıtı da ``Asıl siz halinizi izlemeye tahammül edemediniz. Biz milletin bize verdiği görevi alnımızın akıyla yapıyoruz'' dedi.

AK Parti´li 12 üyenin salonu terk etmesinin ardından toplantı 17 MHP´li ve 3 CHP´li üyenin katılımıyla devam etti.