Katil zanlısı yakalandı diye duydular karakolu bastılar

Son günlerde toplumda sıkça konuşulan küçük Musa'nın katil zanlısı yakalandı duyumunu alan Erzurumlu vatandaşlar Gürcükapı Karakolu'nu bastı.

Erzurum'da vahşice öldürülen 12 yaşındaki Musa Kang'ın katil zanlısının yakalandığı duyumu üzerine Gürcükapı Polis Merkezi'ni basmak isteyen vatandaşlar, polise zor anlar yaşattı.
Gürcükapı Polis Merkezi'ne gelerek içeride olduğunu düşündükleri Musa Kang'ın katil zanlısını linç etmek isteyen vatandaşlar polise zor anlar yaşattı. Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur öfkeli kalabalığı ikna etmeye çalışırken, daha sonra olay yerine çağrılan kentin tanınmış hocalarından Veli Velioğlu halkı sakinleştirmeye çalıştı. Veli Velioğlu da başarılı olamayınca bu kez Musa Kang'ın babası Necmettin Kang vatandaşlardan sağduyulu davranmalarını istedi. Polis merkezi içine giren Necmettin Kang, "İçeride polis dışında kimse yok. Emniyet Müdürümüz söz verdi, katili en kısa zamanda yakalayacaklar. Onlara inanıyorum" diye konuştu.

Polis ile vatandaşlar arasında zaman zaman arbedenin yaşandığı polis merkezi önünde bir süre daha tepkilerini sürdüren vatandaşlar, daha sonra gruplar halinde dağıldı.