Kurtlar Vadisi oyunu rekor kırdı

Yayınlandığı her televizyon kanalında reyting rekorları kıran dizinin oyun versiyonu, sanal alemde 1 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.

Kurtlar Vadisi oyunu rekor kırdı
Bir internet sitesi, Star TV’de yayınlanan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyununu yayınladı, ziyaretçi rekoru kırdı. 1 milyon kişinin oynadığı oyunun, ikinci bölümünün hazırlığına başlandı. Site yöneticisi Semih Kırgel, “Kurtlar Vadisi’nin yıllardır gördüğü ilgi malum... Biz de bu konudaki boşluğu değerlendirdik” dedi.

DİZİDEKİ?STARLAR?BAŞROLDE

Kurtlar Vadisi Pusu oyununun ilk bölümünde Polat Alemdar, Güllü Erhan, Abdülhey ve Memati Baş rol alıyor. Oyun, Polat Alemdar’ın ofisine yapılan ani bir baskınla başlıyor. Baskın sonucunda Güllü Erhan kaçırılıyor. Oyuncu olarak vatandaşlar Polat Alemdar karakterinde rol alıyor ve zorlu bir çatışma içine giriyor. Bir sahnede vatandaşlar Memati Baş rolünde Polat Alemdar’ı baskıncılara karşı koruyor. Oyun, toplam 6 kısımdan oluşuyor.

Farklı serüvenlerle ikinci versiyon hazırlığı düşünülen ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ oyunu, savaş oyunları kategorisinde yayınlandığı için, küçük izleyiciler uyarılıyor ve açılışta “7 yaş ve Üzeri İçin” ibaresi bulunuyor.