Zincidere mahallesine park yapılıyor

Kayseri'nin Talas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni bağlanan mahallelere park yapma çalışmalarına başladı. Zincidere Mahallesi'ne yapılan parkta çocuk oyun grupları, modern kent mobilyaları ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Zincidere mahallesine park yapılıyor
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, gerçekleştirdikleri çalışmalarla çevreye ve insana değer verdiklerini ifade etti. Başkan Yıldırım, "Yapımını gerçekleştirdiğimiz parklarda insanlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri kent mobilyalarını ve yeşillendirme çalışmalarını en ince ayrıntıları düşünerek imal ediyoruz. Halkımızın klasik park anlayışını yeni bağlanan mahallelerimizde değiştiriyoruz. Zincidere mahallemizde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müzün gerçekleştirdiği yeni parkımız bölgenin sosyal bir ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Yeni yapımına başladığımız parkımızda açık hava spor aletleri, modern kent mobilyaları, modern çocuk oyun grupları, yeşillendirme ve kaldırım çalışmaları gibi hizmetler sunarak kullanışlı ve çok fonksiyonel sosyal alanlar imal ediyoruz." dedi.

Zincidere mahallesinde eski belediye binasının yanındaki alanda park çalışması yaptıklarını anlatan Başkan Yıldırım, parkın içerisinde yeni bir sosyal tesisi de hizmete sunacaklarını anlattı. Yıldırım, "Diğer mahallelerimizdeki parklarımızın bakım ve onarımlarını da sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yeşil alanlar ve park çalışmalarında çocuk, genç ve yaşlı olmak üzere toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde imalatını gerçekleştirerek modern hizmetler sunuyoruz." diye konuştu.