Haber Arşivi

Inter'de Conte'nin yerine Simone Inzaghi geldi!

İtalya Serie A'da sezonu şampiyon tamamlayan Inter, görevden ayrılan Antonio Conte'nin yerine Simone Inzaghi'yi getirdi.

3 Haziran 2021 Perşembe   15:41:02

Gomis'ten sürpriz paylaşım!

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, sezon devam ederken sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda ve beIN SPORTS'ta görev yapan Galatasaray A takım medya koordinatörü Hande Sümertaş ile buluştu.

3 Haziran 2021 Perşembe   15:35:37

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert tepki

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına çok sert tepki gösterdi. Şentop, "Bana karşı iftirasına reaksiyon gösterdim. Ağır iftiralarına karşı kendisine cevap verdim. Haysiyet ve ahlaksızca bir iftiranın sahibi olarak kendisini görüyorum, buna da cevap vermesini istiyorum" dedi.

3 Haziran 2021 Perşembe   15:26:07

Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti sırasında vereceğini açıkladığı müjde kentte heyecana neden oldu

Zonguldak yarın Uzun Mehmet Cami ve Türkiye'nin en büyük üçüncü limanı olan Karadeniz doğal gazının karaya çıkarılacağı Filyos Limanı'nın açılışını yapmak üzere kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor.

3 Haziran 2021 Perşembe   14:57:07

Terör operasyonları için eğitim alan ilk kadın astsubay göreve hazır

Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında düzenlenen meskun mahalde teröristle mücadele kursunu tamamlayan ilk kadın olan Jandarma Komando Astsubay Çavuş Su Yıldız, kendisine verilecek kritik görevleri bekliyor. Astsubay Çavuş Su Yıldız, çocukluğundan itibaren jandarma olmayı hayal ettiğini, 3 yıl önce bu hayalini gerçeğe dönüştürdüğünü söyledi.

3 Haziran 2021 Perşembe   13:28:18

Esenyurt'ta 'Mavi Su' paniği: Yeniden görüldü

Esenyurt'ta bulunan yağmur suyu kanalı bırakılan atıklar nedeniyle yeniden mavi aktı. Yaklaşık 1 ay önce de farklı renklerde akan kanalda, sorun hala devam ediyor. Kanaldan bırakılan atıklar çevreye pis koku yayıyor. Vatandaşlar durumdan rahatsız...

3 Haziran 2021 Perşembe   13:25:51

İYİ Parti'de üye skandalı! Partiden istifa eden başkan deşifre etti: Utanmaz adamlar...

İYİ Parti'de istifa eden partililerin, bilgisi dışında yeniden üye yapıldıkları ortaya çıktı. İYİ Parti Kulu İlçe Eski Başkanı Osman Dinçer, üye oyununu deşifre etti. Dinçer, osyal medya hesabından yaptığı açıklamasında kendisi ile birlikte partiden istifa eden 450 üyenin kimlik bilgileri habersiz kullanılarak partiye yeniden üye yapıldıklarını açıkladı.

3 Haziran 2021 Perşembe   13:14:12

AVM'lerde yeni dönem başladı! HES kodu zorunluluğu sonrası bakarak tespit edilecek

İstanbul'da bulunan 4 büyük AVM'de yeni bir dönem başladı. HES kodu zorunluluğu sonrası sorgulama artırılmış gerçeklik gözlüğü ile yapılmaya başlandı. Yeni uygulama ile beraber, AVM girişlerinde oluşan temasın ve yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.

3 Haziran 2021 Perşembe   13:12:58

Ümit Özat'tan flaş iddia: 'Yüzde 99' diyerek Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünün Rafael Benitez olacağını iddia etti.

3 Haziran 2021 Perşembe   13:11:51

FETÖ'nün suikast timine ceza yağdı!

Muğla'da süren davada FETÖ'nün suikast timi olarak bilinen alçaklara ceza yağdı. "Nitelikli yağma" suçundan yargılanan 37 sanığa 15'er kez 18'er yıl hapis cezası verildi.

3 Haziran 2021 Perşembe   13:00:41

Evlendikten sonra 3 gün boyunca tuvalete gitmeleri tamamen yasak olan ilginç kabile: Tidong Kabilesi

Milyarca insanın yaşadığı dünyada çok farklı kültürlere sahip olan ülkelerin olduğunu biliyorsunuzdur. Ancak bu ülkelerin yanında tamamen modernlikten izole bir şekilde hayatlarını devam ettiren kabileler de var. Bu kabilelerin birbirinden ilginç gelenekleri öğrenenleri şaşkınlığa uğratıyor. Bu ilginç geleneklerden bir tanesi ise Endonezya’da Tidong kabilesine ait.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:59:10

Koronavirüs aşısı hakkında doğru bilinen yanlışlar! Dünyaca ünlü isim tek tek sıraladı!

Dünya 2019 Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve sonrasında tüm insanlığı rehin alan koronavirüsle savaşıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında birçok ülke aşı üretti. Ancak söz konusu aşılar hakkında ortaya birçok komplo teorisi atılarak insanların kafa karışıklığı yaşamasına, aşılara güvenin azalmasına neden olundu. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Harvard Üniversitesi Tıp ve Halk Sağlığı Fakültelerinde Genetik ve Metabolizma alanında çalışma yapan Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, "Kovid-19 aşısını hiçbir tereddüdüm olmadan yaptırdım." dedi. Öte yandan aşı kısırlık yapar mı? Beyini olumsuz etkiler mi? Hamilelerde problem yaşanır mı? sorularına da yanıt veren Hotamışlıgil "Aşı karşıtlığı ve bilime dayanmadan yapılan tartışmalar, toplum sağlığını tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:53:31

Camdaki Kız’ın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 3 Haziran Perşembe günü 8. Bölümü ile ekranlara gelecek. Bu akşam yayınlanacak bölümde gerilim artıyor! Hem fiziksel hem de psikolojik olarak Nalan’ın üzerine giden Feride yeni bölümde seyirciyi şaşırtacak. Camdaki Kız’ın 8. bölüm fragmanında Feride, Nalan’ın tamamen temizlenmesi adına akıl almaz olaylara karışıyor. Gülcihan’ın sözleri olay olacak!‘’ Bu kızı gelin alıyormuşuz gibi gelmiyor, kurtarıyormuşuz gibi geliyor.’’ Camdaki Kız 8. Bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:51:55

Çevre ve Şehircilik Bakanı'ndan deniz salyası açıklaması: Acil eylem planı hazırlıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi'ni saran musilaj ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, bu sorunla ilgili acil eylem planı hazırladıklarını belirtti, "Pazar günü milletimizle paylaşacağız" dedi.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:40:41

Mete Yarar'dan 'Atatürk'e Hakaret' açıklaması! 'Atatürk'ü soykırımcı olarak gösterenlere de karşı çıkın'

Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, katıldığı bir canlı yayında Ayasofya imamının Atatürk'e hakaret ettiği iddiaları ile ilgili konuştu. Yarar, imamı eleştirenler için "Atatürk'ü soykırımcı olarak gösterenlere de karşı çıkın" dedi.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:31:13

Polise saldırdı! Sonra ekip aracıyla kaçtı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde çok sayıda suç kaydı bulunan eli bıçaklı Murat Arslantaş, önce polise saldırdı, sonrasında ise polis aracına binerek kaçtı.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:29:24

Ali Babacan ve Abdullah Gül skandalında yeni şok: Bir itiraf daha!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın AK Parti'deyken Başkan Erdoğan'ın adaylığı için imza atmasına rağmen karşısına çıkarılacak CHP adayı için çalıştığını ve bunun Abdullah Gül olmasını istediğini itiraf etmesinin ardından siyaset kulisleri yeni bir skandalla daha sarsıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1 Mart tezkeresini imzaladıktan sonra meclisten geçmemesi için çalışma yaptığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan son dakika skandalı Gelecek Partisi'nden gelen bir itirafla çok farklı bir boyuta daha taşındı. İşte çarpıcı gelişmeler ve kritik değerlendirmeler

3 Haziran 2021 Perşembe   12:24:37

Karayılan'dan Pençe itirafı: Karşımızda 'Nereye gidersem orayı alırım' diyen bir devlet var

Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım hava destekli kara harekâtı terör örgütünün çaresizliğini gözler önüne serdi. Teröristbaşı Murat Karayılan, Kandil'e açılan kapı olarak bilenen Hakurk Vadisinin TSK'nın kontrolüne geçtiğini ve bu bölgeye birçok askeri üs bölgelerinin kurulduğunu itiraf etti. Karayılan Şemdinli'den Avaşin'e kadar askeri yollar yapıldığını ve bu yolların bitmesi halinde TSK'nın sınır ötesine günübirlik operasyonlar yapacağını ifade etti.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:12:09

Gelin kalp krizi geçirince damat öyle bir şey yaptı ki...

Hindistan'da gelin kendi düğününde kalp krizi geçirdi. Gelinin ölmesi sonrası damat, gelinin kız kardeşi ile dünyevine girdi.

3 Haziran 2021 Perşembe   12:03:54

Çaykur Rizespor'da flaş ayrılık!

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:51:52

İzmir'de zabıt katibi, kendisini uyaran hakime verdiği yanıt yüzünden sürüldü

Kendisini tatil gününde WhatsApp üzerinden uyaran hakime, "Beni uyaracaksanız mesai saatlerinde uyarın" yanıtını veren memur, 6 ay başka bir adliyede görev yapacak.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:44:23

Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında, "Şu ana kadar 813 bin öğretmenimiz aşılandı. Geri kalan tüm öğretmenlerimiz bu aşılanacak." dedi. Selçuk, önümüzdeki yılın eğitim programına da değindi, "Okulları Eylül ayında açmayı planlıyoruz. Risk gördüğümüzde bilimsel veriler ışığında kapatırız" diye konuştu.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:32:04

NASA, 2028 yılında Venüs'e araç göndereceğini açıkladı

İki ayrı insansız görevle 2028 yılında Venüs yolculuğunu duyuran NASA, söz konusu görevler için 1 milyar dolar kaynak ayırdı.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:23:01

Fransız yönetiminden sosyal ağları izlemek için özel birim

Fransa’da Macron yönetiminin talebi üzerine Paris Savcılığı bünyesinde sosyal ağları izleme departmanı kuruldu. Departmanla sosyal medya kullanıcılarının paylaşımları yakından takip edilecek ve şirketlerle temasa geçilecek. Paris Savcılığı, bu birimle birlikte kullanıcıların kimlik bilgilerini anında elde ettiklerini açıkladı.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:15:34

Altında iki farklı senaryo: 512 liraya kadar gerileyebilir!

Döviz kurlarındaki hareketliliğin de etkisi ile altının gram fiyatı 535 lira seviyelerine kadar tırmanırken uzmanlar ise iki senaryoyu gündeme getirerek altın alacak yatırımcılara uyarıda bulunuyor. Küresel piyasalardaki hareketlerle ve jeopolitik risklerin de destekleriyle altının gram fiyatındaki yükselişinin yıl içerisinde 540-560 lira aralığına kadar sürebileceğini tahmin ettiklerini dile getiren uzmanlar, Merkez Bankası'nın piyasaya olası bir müdahalesi halinde ise fiyatların 512 liralara kadar gerileyebileceğini vurgulayarak alım için fırsatların kollanması gerektiğini kaydediyor.

3 Haziran 2021 Perşembe   11:09:51

 1  2  ...  1476  1477  1478  ...  1483  1484