İmamoğlu'ndan bir skandal daha!

Göreve geldiğinden bu yana skandal kararlarının ardı arkası kesilmeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez de aldığı uçuk sayıdaki biletlerle gündemde.

İmamoğlu'ndan bir skandal daha!
İmamoğlu'ndan bir skandal daha!
Sık sık belediye bütçesinde yapılan israflar ile gündeme gelen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,seçim öncesi vaadlerinin tam aksini yapmaya devam ediyor.

Daha önce göz boyamak adına defalarla 'Mega proje, uçmadığınız havalimanına geçmediğiniz köprüye para ödemek değildir' diyen İmamoğlu, İstanbullunun parasıyla 2 binden fazla uçak bileti aldı.

İmamoğlu'ndan bir skandal daha!

LÜKS UÇAK BİLETLERİ KİM İÇİN?

Yurt dışı ve yurt içi seyahatlerinde kullanılmak üzere halkın parasıyla fahiş fiyattan alınan tam 2 bin 135 adet uçak biletinin kime veya neden alındığı bilinmiyor.

Daha önce kiraladığı araçların lükslüğü ile gündeme gelen İmamoğlu bu kez de araç kiralama sözleşmesinin detayları ile şaşırttı.Araç Kiralama İhalesi'nin Teknik Şartnamesi'ne, kiralanan araçla köprüden geçilmese dahi 'O.G.S veya H.G.S cihazları, köprü-otoban geçiş ücretleri idare tarafından karşılanacaktır' maddesini ekletti. İmamoğlu adeta dilinden düşürmediği 'Geçmediğiniz köprünün ücretini ödemeyeceksiniz' sloganıyla bile isteye ters düştü. Bu durumun ortaya çıkmasıyla İmamoğlu ve israfları sosyal medyada gündeme oturdu.

İmamoğlu'ndan bir skandal daha!