Osman Gökçek'ten İmamoğlu'na tepki!

İstanbul'da otobüs konusunda yoğun aksaklık yaşanmasına tepki gösteren Osman Gökçek "Nasıl 16 milyonun belediye başkanısınız?" diye sordu.

Osman Gökçek'ten İmamoğlu'na tepki!
Osman Gökçek'ten İmamoğlu'na tepki!
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Osman Gökçek sokağa çıkma yasağının olduğu gün hastane çalışanlarının yollarda kaldığını hatırlatırken, 'Yoğun bakım hemşiresi hastaneye gidemediği için hastaya müdahale edemiyse İmamoğlu sorumlu mu değil mi? Ekrem Bey nasıl 16 milyonun belediye başkanısınız bir otobüs gönderemiyorsunuz.' diye konuştu.

'ELE ALINMASI LAZIM'


Virüs kabusu geçene kadar toplu taşımaların bu belediyelerin elinden alınması gerektiğin savunan Gökçek 'Ben başından beri söylüyorum, Sayın Süleyman Soylu belediyelerin kampanyasıyla ilgili durdurup tek ele aldığı zaman muhalefet tepki gösterdi. Ama bugün ne kadar doğru olduğunu görüyorsunuz niye bir tane otobüsü yasağın olduğu gün gönderemeyen, 70 liralık paketi 150 liraya vatandaşa göndermeye kalktı. Ben yine söylüyorum eğer İçişleri Bakanlığı'nın yetkisi varsa toplu ulaşımlarla ilgili yetkiyi koronavirüs süresince eline alması gerekiyor.' ifadelerini kullandı.