Okulun Duvarlarını Resimle Renklendirdiler

Sakarya'daki bir ilkokulun idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle okulun duvarlarını yağlı boya resimlerle süsledi.

Sakarya'daki bir ilkokulun idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle okulun duvarlarını yağlı boya resimlerle renklendirdi.

Sakarya Atatürk İlkokulu Müdürü Tekin Ateş, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri bir araya gelerek, öğrencilerin daha güzel ortamda eğitim görebilmesi için çalışma başlattı.

Bu kapsamda, okul bahçesinin bulunduğu alandaki duvarlara çeşitli manzara resimleri, Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca gibi karakterlerin resimleri çizildi.

Okul müdürü Tekin Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin desteğiyle okulun her tarafını çocukların kaliteli eğitim-öğretim göreceği hale getirme çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Ateş, okulların açılmasına sayılı günler kala son rötuşları yaparak, çocukları heyecanla kucaklamaya hazır olduklarını kaydetti.

Sınıf öğretmeni İsmail Şahin de öğretmen arkadaşlarıyla bu çalışmaya ortak olduklarını dile getirerek, "Bu eğitim-öğretim yılında çocuklarımıza okulu daha farklı bir şekilde göstermek, çocuklarımıza okulu daha çok sevdirebilmek için bir çaba içerisine girdik. Buradan bir başlangıç yaptık ve inşallah bundan sonra da daha güzel şeyler olur. Çocuklarımız okulu daha çok severek gelirler diye düşünüyorum." diye konuştu.

Öğretmen Merih Öziş ise çocuklara güzel bir ortam oluşturmak için çalışmayı yaptıklarını aktararak, boyama esnasında güzel vakit geçirdiklerini ifade etti.

Kaynak: AA