AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Bayramlaşma Merasimi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

Taş Medrese'de düzenlenen törende konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, "Bayramlar hem teşkilatların, hem milletin AK Parti'yle birlikte hemhal olduğu hep beraber olduğu günlerdir." dedi.

"Bugünleri idrak etmemizin büyük bir önemi, ehemmiyeti vardır" diyen Koca, şöyle konuştu:

"Bu önemi ve ehemmiyeti kavrayan ve yol arkadaşlığınızdan dolayı hepinize teşekkür ve sonsuz minnettarlığımı sunuyorum. Bu vatan kolay elde edilmedi Afyonkarahisar'da 30 Ağustos Zafer Bayramının bir meşhalesi olması sebebiyle mübarek bir kurban bayramı ve zafer haftasını birlikte yaşıyoruz."

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu da AK Parti'nin özellikle şehitler diyarı zaferin diyarı Afyonkarahisar'da kurulduğunu söyledi.

Artık AK parti anlayışının AK Parti zihniyetinin ilelebet devam edeceğini belirten Eroğlu, "Bizim partimiz hizmet partisi vatandaşı kucaklayan hizmet eden bir parti. İnşallah bu parti bu memlekete hizmet etmeye devam edecek." dedi.

Bayramlaşma merasimine, Koca ve Eroğlu'nun yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA