Haliliye'de Taziye Evi Yapım Çalışmaları Sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Köse kırsal Mahallesini ziyaret ederek, taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Haliliye'de Taziye Evi Yapım Çalışmaları Sürüyor
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye Belediye Meclis üyelerinden Abdülkadir Kamik, Ahmet Demir, Ahmet Çakar, Ali Kaya, İbrahim Ay, Mahmut Ayniberk ve Mehmet Emin Ataş ile birlikte Köse kırsal Mahallesini ziyaret etti.

Müteahhit nedeniyle Köse, Eğerkıran, Yıldız, Kavakbaşı, Kalınbayat, Dağyanı, Acaryurt, Altındamla, Kepez ve Çiçekli’de yarım kalan inşaatların tamamlanacağını belirten Canpolat, “Köse Mahallemizdeyiz. Haliliye Belediyemizin yapmış olduğu taziye evi var. Müteahhitin yaşamış olduğu sıkıntılar dolayısıyla inşaatımız yarım kalmış. İnşallah, buna benzer 10 mahallemizde yüzde 60’ı tamamlanmış, yüzde 40’ı eksiklik bulunduran taziye evlerimizi en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak tekrar talimatlarını verdik. Çalışmalarını başlattık, iş ve işlemlerini tamamlayıp bu taziye evlerimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu taziye evleri, en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak bitirilecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA