Çaldıran'da Yollar Parke Taşıyla Kaplanıyor

Çaldıran Belediyesi, başlattığı çalışmayla mahalle yollarını parke taşıyla kaplıyor.

Çaldıran belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Şehit Binbaşı Cesur Kıvanç ve Yukarı Yanıktaş mahallelerindeki yollarda yürütülen kilitli parke taşı çalışmaları tamamlandı.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve kırsaldaki mahalle yollarının tamamının bordürlü kilitli parke taşıyla kaplanacağını söyledi.

İlçe genelinde çalışmaların devam ettiğini aktaran Dundar, şunları kaydetti:

"Merkez mahallelerimizde yapılamayan yollarımız bulunmaktadır. Bunların da yapımını kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Çaldıran Belediyesi olarak 2018 yaz sezonu sonunda kadar toplamda ihalesi tamamlanan 700 bin metrekare yol yapımına kısa sürede başlayarak ilçe ve kırsal mahallelerimizde bulunan yollarımızın tamamını bordürlü kilitli parke taşları ile döşeyip ilçemizdeki yol sorununu tamamen ortadan kaldıracağız."

İlçedeki sorunları tek tek çözmeye devam ettiklerini dile getiren Dundar, şunları ifade etti:

"İlçemizde vatandaşlarımızın en çok dertlendikleri, çözüm istedikleri sorunların başında kış aylarında çamur deryasına dönen, yazın da toz topraktan geçilemeyen yollardı. Bunu da vatandaşlarımızın arzu ettikleri şekilde çözüme kavuşturduk. Halka hizmeti Hakk'a hizmet bilme şuuruyla ilçemize hizmetlerimiz devam edecektir."

Kaynak: AA