Eski Eşinin Bıçaklayan Sanığa 10 Yıl Hapis

Kayseri’de eski eşini mutfak bıçağı ile ağır yaralayan ve ‘adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklu yargılanan 37 yaşındaki sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.

21 Kasım 2017’de meydana gelen olayda iddiaya göre C.Ö., 1 yıl önce boşandığı eski eşi Ö.K.’nin evine giderek, yeniden birleşmek istedi. Aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce C.Ö. yanında bulunan mutfak bıçağı ile eski eşi Ö.K.’yi karnından, ellerinden ve kasıklarından bıçakladı. Ağır yaralanan Ö.K. hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerince yakalanan C.Ö. ‘adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık C.Ö. (37), mağdur kadın Ö.K.(24) ve sanık avukatı hazır bulundu.

Tutuklu sanık C.Ö. mahkemede “Keşke böyle olmasaydı. Orada çıkan kavgada ben de yaralandım, mağdur oldum. Eski eşim ile bir süre konuşunca ümitlenip tekrar barışmak için eve gittim. Evde tartışma çıktı ve elime aldığım bıçak ile rastgele salladım. Bıçağın kime geldiğini görmedim. Pişmanım” diye konuştu.

Mağdur kadın Ö.K. ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.



Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık C.Ö.’ye ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan 10 yıl hapis cezası verdi.
Kaynak: İHA