Vali Balkanlıoğlu'nun Hasta Ziyareti

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, geçen yıl üniversite sınavlarına hazırlandığı dönemde merdivenden düşerek beyin felci geçiren Sevde Melike Dural'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Öğretmen Hakan ve Hayal Dural çiftinin çocuğu olan ve yaklaşık 10 aydır yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Dural için kök hücre tedavisi yapılması planlanıyor.

Tedavi gördüğü özel hastanede Dural'ı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, aileye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Doktorundan ve ailesinden Sevde'nin durumu hakkında bilgi alan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, Sevde'nin inşallah en kısa zamanda eski haline döneceğine inandığını söyledi.

"Her şey Allah'tan ama kul olarak elimizden geleni de yapmamız lazım." diyen Balkanlıoğlu, "Bizim için büyük bir şans, Sakarya gibi bir vilayette bu işin başlangıcını sizin kızınızla birlikte yapıyorlar. Kök hücre nakliyle inşallah kaybolan hissiyatı, dokuları geri telafi olacak. Allah'ın izniyle vücut kendi kendini yenileyecek." dedi.

Çevresindekileri duyan ancak konuşamayan Sevde'ye de seslenen Vali Balkanlıoğlu, "Tamamen düzeleceksin, merak etme. Bu bir imtihan senin için. İnşallah kazanacaksın yavrum. Allah şifalar versin sana." şeklinde konuştu.

Sevde Melike Dural'ın tedavisine yönelik gerekli paranın toplanması için Valilik oluruyla Ziraat Bankası Serdivan/Sakarya Şubesinde Hakan Dural adına açılan 59582649 5003 nolu hesaba yardım yapılabileceği belirtildi.

Kaynak: AA