Tepebaşı Belediyesi'nden 'Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım' Resim Yarşıması

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen hayvan sevgisi konulu ‘Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım’ temalı resim yarışmasına katılan çocukların resimleri, jüri tarafından değerlendirildi.

Tepebaşı Belediyesi'nden 'Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım' Resim Yarşıması
Tepebaşı bölgesinde faaliyet gösteren 29 okuldan 3 ve 4. sınıf öğrencisi 211 öğrencinin katıldığı ve bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Hayvanları Koruyalım, Sevgimizi Çoğaltalım’ temalı resim yarışması ile hayvan sevgisi, çocukların sokak hayvanları konusunda bilinçlendirilmesi ve resim çalışmalarının desteklenerek kalıcı eserler kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi. Tepebaşı Belediyesi encümen salonunda, jüri üyeleri Veteriner Volkan Taplamacığoğlu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zekiye Kılıçarslan, Eğitimci-Yazar Gülseren Şenyüzlü, Muhtarlık İşleri Müdürü Şerife Çeliker ve Haytap Eskişehir İl Temsilcisi Ayten Tutkun tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda dereceye giren resimler belirlendi.

Dereceye giren öğrencilerin 6 Haziran tarihinde saat 14.00’te Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek tören ile ödüllerini alacağı açıklandı. Resim yarışmasında 1’inci öğrenciye bisiklet, 2’inci öğrenciye fotoğraf makinası, 3’üncü öğrenciye ise cep radyosu armağan edileceği belirtildi.
Kaynak: İHA