Milletvekili Üstün'den Bakan Kaya'ya Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya makamında AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü ağırladı.

Milletvekili Üstün'den Bakan Kaya'ya Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Aile ve Sosyal Bakanlığı bünyesinde Sakarya’da devam eden çalışmalar ile ilgili projeler masaya yatırıldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Aile ve Sosyal Bakanımız Sayın Betül Sayan Kaya’yı makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Sakarya’da devam eden ve proje kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İnşa çalışmalarının devam ettiği, Geyve Sosyal Hizmetler Merkezi ve Hendek Sosyal Hizmetler Merkezi’nde çalışmalar 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Ayrıca Sapanca Huzurevi, Arifiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Arifiye Çocuk Destek Merkezi, Akyazı Sosyal Hizmet Merkezi ve Erenler Sosyal Hizmetler Merkezlerinin de projeleri tamamlandı. En kısa süre içerisinde ihalesi gerçekleştirilerek, inşa çalışmalarına başlanacak” dedi.

Milletvekili Üstün sözlerinin devamında, “Sayın Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz ziyarette şehrimizde devam eden ve tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bakanlığımızın Sakarya’ya Sosyal Politikalar alanında çalışmaları ve destekleri her zaman devam edecek. Sakarya milletvekilleri olarak Bakanlığımızın Sakarya’da gerçekleştirdiği projelerin takibini yaparak, bir an önce vatandaşlarımıza hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya sözlerinin devamında, “Sakarya milletvekilimiz Ayhan Sefer Üstün’ü makamımızda ziyaret ederek, Sakarya’daki Sosyal Politikalar alanındaki çalışmalarımızı değerlendirdik. Bakanlık olarak, Sakarya’ya Sosyal Politikalar alanında desteğimizi sürdüreceğiz. Sakarya’da devam eden hizmet merkezlerimizi de bir an önce hizmete alacağız. Projesi devam eden çalışmalarımızın da ihale sürecini en kısa zaman da gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA