Miniklerden Polis Amcalarına Sürpriz Ziyaret

Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünde minik öğrenciler polis amcalarını ziyaret ederek onlara güzel bir sürpriz yaptı.

Miniklerden Polis Amcalarına Sürpriz Ziyaret
İzmir Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu 1/E sınıfı öğrencileri, Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünde oldukça anlamlı bir projeye imza attı.

Öğrenci velilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler ve veliler, Yeşilyurt Polis Merkezi’nde görev yapan polis amcalarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okul bittikten sonra doğruca polis merkezinin yolunu tutan minikler, yol boyunca söyledikleri marşlarla ve ellerinde salladıkları Türk bayraklarıyla çevre sakinlerinden de alkış aldı. Coşkulu tezahüratlarına polis merkezinde de devam eden minikleri kapıda karşılayan polis amcaları, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti anlattı. Çocuklar günün anlam ve önemi sebebiyle şiirler okurken, emniyet mensupları da bu ziyareti her sene beklediklerini belirtti.

Öte yandan aynı sınıfta yer alan Egeberk Madran isimli öğrencinin aynı polis merkezinde görev yapan polis memuru babası da sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
Kaynak: İHA