8 Mart'ta, 8 Kadına, 8 Hediye

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kırsal kesimde yaşayan kadınlara kıyafet ve gıda yardımında bulundu.

8 Mart'ta, 8 Kadına, 8 Hediye
Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ve Kadın Üretici Pazarı sorumlusu Candan Darıcı kırsal kesimde yaşayan 8 kadına kıyafet ve gıda yardımı paketlerini ulaştırdı. Daha sonra kadınlarla sohbet eden ekipler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın selamını ileterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Mahalle muhtarları ile irtibata geçerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden ekiplerin çalışması vatandaşlar tarafından da takdir aldı. Aynı zamanda alanında uzman, kriterlere uygun vatandaşların yaşadıkları evlerin fiziki şartları iyileştirilerek daha iyi ortamlarda yaşamalar için çalışma yapıldı.

Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima kadınların yanlarında olduklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Amacımız ihtiyaç sahibi kadınlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek. Çalışmalar kapsamında elimizden gelen ne varsa tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizim en büyük kazancımız. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA