TÜSİAD Ve Marsh 2018 Küresel Riskler Raporunu Tanıtacak

Her yıl Davos Zirvesi öncesinde açıklanan “Dünya Ekonomi Forumu 2018 Yılı Küresel Riskler Raporu”, TÜSİAD ve Marsh iş birliğiyle 6 Nisan'da İstanbul’da kamuoyuyla paylaşılacak.

Her yıl Davos Zirvesi öncesinde açıklanan “Dünya Ekonomi Forumu 2018 Yılı Küresel Riskler Raporu”, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) ve Marsh iş birliğiyle 6 Nisan'da İstanbul’da kamuoyuyla paylaşılacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, her yıl Davos Zirvesi öncesinde açıklanan “Dünya Ekonomi Forumu 2018 Yılı Küresel Riskler Raporu”, TÜSİAD ve Marsh iş birliğiyle 6 Nisan Cuma günü İstanbul’da yapılacak etkinlikte kamuoyuyla paylaşılacak.

Açılış konuşmalarını, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve Marsh Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Kayganacı’nın yapacağı etkinlikte rapor sunumunu MMC Küresel Riskler Merkezi Direktörü Richard Smith-Bingham yapacak.

Sunumun ardından Küresel Riskler Raporu’nda öne çıkan konular “Siber Riskler” ile “İklim ve Çevresel Riskler” başlıkları altında düzenlenecek iki ayrı panelde masaya yatırılacak.

Kaynak: AA