Edirne'den Kısa Kısa

İpsala ilçesinde Kütüphane Haftası kutlandı.

İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, İpsala Kütüphanesi'nde düzenlenen törende, özellikle çocuklara küçük yaşlardan itibaren kitap ve kütüphane sevgisinin aşılanması gerektiğini söyledi.

Okumanın alışkanlık haline gelmesi gerektiğini aktaran Engin, "Okuma ve kütüphane kullanma sevgisi ve alışkanlığı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu davranışlarının tüm öğrencilerimize örnek olmasını dilerim." dedi.

Konuşmaların ardından kütüphaneden en fazla faydalanan ziyaretçilere ödül verildi.

Törene İpsala Kaymakamı Ali Uysal ve öğrenciler katıldı.

- İpsala küçük sanayi sitesi yapımı

İpsala küçük sanayi sitesi için yapım ihalesine çıkıldı.

İpsala Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kapalı zarf usulü yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat Şirketi kazandı.

S.S. İpsala Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Suat Batı, ihaleyi kazanan firmanın Sanayi sitesini 11 milyon 253 bin liraya yapacağını belirterek, "İlçemizde yıllardan beri kanayan yara haline gelen sanayi sitemiz ihalesi nihayet gerçekleşmiştir. Bozkurt Mahallesi D100 Karayolu üzerinde yapılacak sitemizde 1 idari bina ve 67 dükkanımız olacak. 12 ayda tamamlanması hedefleniyor. Sanayi esnafımız ve ilçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA