'Kulp'un Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz'

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Kulp’un refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz" dedi.

'Kulp'un Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz'
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Atilla, ilçeyle ilgili bilgi aldı. Başkan Atilla, belediyelerin koordineli çalışarak halka hizmet sunduklarını söyledi.

Daha sonra Kulp’ta görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen Başkan Atilla, beklentilerini sordu.

Ardından ilçe esnafını ziyaret eden Başkan Atilla, vatandaşlarla beraber çay içip sohbet etti. Kulp’un önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Kulp’un refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz. Milletimiz için varız. Hemşerilerimizin isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Kulp’un eksikliklerini giderecek çalışmalarımız devam ediyor. Hemşerilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için her öneriyi dikkate alıyoruz" dedi.

Başkan Atilla, daha sonra Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerin çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Kaynak: İHA