Rumeli Balkan Derneğinden Başkan Görmez'e Teşekkür

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret ederek, sivil toplum örgütlerine verdiği önem ve kentteki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Rumeli Balkan Derneğinden Başkan Görmez'e Teşekkür
Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Serbest, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Terzioğlu, Yusuf Hacıoğlu, Zeynel Bavuk ve Mükerrem Bayraktaroğlu Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret etti. İlçenin öncelikli sorunlularıyla ilgili olarak yapılan karşılıklı istişarelerden sonra, dernek yönetimi tarafından Başkan Görmez’e teşekkür plaketi verildi.

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Serbest, “Kapısı vatandaşa hep açık. Sivil toplum örgütlerine, derneklere önem veren belediye başkanımızı yeni yönetim olarak hem ziyaret etmek istedik, hem de ilçemizde yaptığı yatırımlardan, hizmetlerden, hayata geçirdiği projelerden dolayı bir anı plaketi takdim ederek, yatırımları için teşekkür etmek istedik” dedi.

Torbalı’nın İzmir’in en hızlı gelişen, büyüyen ilçesi olduğunu, 4 yılda 2 kat büyüdüğünü, her yıl 10 binin üzerinde vatandaşın burada yaşamayı tercih ettiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ise “Bu büyümenin sosyal yansımaları var. Derneklerimiz, hayır kuruluşlarımız, sivil toplum teşkilatlarımız ilçemizin aynı zamanda tanıtım elçileridir. Bizim de rehberlerimizdir. Projelerimizin, yatırımlarımızın çalışmalarımızın performansının en iyi onlar bilir, gözlemler. Görüşleri, tespitleri bizim için değerlidir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA