Demirci'den Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Manisa'nın Demirci ilçesinde Beşir Derneği tarafından Demirci Belediyesi ve vatandaşların desteği ile toplanan 25 ton un, Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin Afrin bölgesine gönderildi.

Beşir Derneği Demirci Temsilciliği tarafından belediye ve vatandaşların desteği ile Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin bölgesinde cephe gerisindeki ihtiyaçlar için başlatılan kampanyada 25 ton un toplandı.

Kampanyada toplanan unlar, Demirci Pazar Yerinde tıra yüklenerek, dualarla bölgeye gönderildi.

Beşir Derneği Demirci Temsilcisi Fahri Çetin, yaptığı açıklamada, derneklerinin Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin bölgesinde cephe gerisinde aşevi ve ekmek fırını kurduğunu belirterek, toplanan unun orada ekmek yapılıp bölge halkına dağıtılacağını söyledi.

Günlük 200 bin ekmek üretildiğini ve 80 bin kişiye üç öğün sıcak yemek ikramının yapıldığını kaydeden Çetin, "Bizlere destek veren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'a ve ilçe halkına teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise cemiyet, vakıf olmanın, nasıl faydalı olabildiğini gördüklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Beşir Derneği sağolsun hiç bir siyasi, sosyal, ekonomik menfaat beklemeden toplum yararına bir çalışma örneği yaptılar. Demirci Belediyesi olarak un kampanyasına biz de halkımızla destek verdik. Böyle duyarlı bir halka hizmet etmekten dolayı mutluyuz, gururluyuz. Allah askerimizi, ordumuzu her daim muzaffer etsin."

Kaynak: AA