Batman'da Kaldırım İşgallerine Müsaade Edilmeyecek

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, hafta sonunda da sahadaki çalışmalarla ilgili denetim ve incelemelerini sürdürdü.

Batman'da Kaldırım İşgallerine Müsaade Edilmeyecek
Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile birlikte Temizlik, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki alan çalışmalarını yerinde inceleyen Aksoy, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çevre kirliliği konusunda esnafın kendi iş yerinin bulunduğu saha ve çevresinden sorumlu olduğunu belirten Başkan Vekili Aksoy, temizlik konusunda toplumun tüm kesiminden hassasiyet beklediklerini kaydetti.

Tilmerç ve Gültepe Mahallelerinde yaya olarak dolaşarak, esnafın kaldırım işgali uyarısına uyup uymadığını da denetleyen Aksoy, yayaların kullanımına açık alanlarda kaldırım işgalinde bulunan esnafa son uyarının yapıldığını söyledi.



Kaldırım işgaline kesinlikle müsaade edilmeyeceğinin altını çizen Aksoy, işgale devam edenler hakkında cezai yaptırımların uygulanacağını ve bu konuda kararlı olduklarını dile getirdi. Tilmerç Mahallesinde bulunan Mehmet Uzun Parkında yapımı devam eden peyzaj ve kütüphane binası çalışmalarını da yerinde inceleyen Aksoy, vatandaşlarla ayaküstü yaptığı sohbetlerde, belediyenin çalışmalarının vatandaşlar tarafından başarılı bulunmasının memnuniyetiyle moral buldu.
Kaynak: İHA